Luxueuze (gemeubelde) nieuwbouwappartementen te huur in Antwerpen

Bent u op zoek naar een luxueus, gemeubeld nieuwbouwappartement in Antwerpen? RentMore biedt u een prachtige woonplaats op een toplocatie. Een gemeubeld appartement huren kan zelfs al vanaf een periode van 6 maanden, met een opzegtermijn van 2 maanden.

Ontdek hieronder ons aanbod gemeubelde appartementen in Antwerpen.

Waarom huren in Antwerpen?

Antwerpen is een ideale omgeving om te wonen. Net als in Parijs of Londen krijgt u er alles wat u kunt verwachten van een wereldstad. In Antwerpen kunt u altijd genieten van sfeer, lekker eten en drinken en een bruisende cultuur.

Ten slotte is er in Antwerpen een uitgebreide expatcultuur aanwezig. U kunt in een mum van tijd een nieuw leven opbouwen na uw aankomst in ‘t Stad.

Expats in de kijker

RentMore heeft ondertussen al 20 jaar ervaring in het verhuren van gemeubelde appartementen aan internationale bedrijven en expats. We voorzien betaalbare luxueuze appartementen die omringd zijn door groen en rust, maar toch vlakbij het stadscentrum liggen. Zo kunt u in alle rust genieten van uw woonst, maar bent u ook meteen in de stad wanneer u dat wil.

Maar u hoeft het niet van ons aan te nemen: onze expats vertellen het u graag zelf. Lees de testimonials!

Een appartement huren bij RentMore

RentMore zorgt ervoor dat uw luxueus appartement echt bij uw levensstijl past. Bovendien begeleiden we u van A tot Z door het huurproces. Vervolgens kunt u met ons plug-in-systeem kiezen welke services u graag toevoegt aan uw pakket. Wilt u een parkeerplaats, een digitale tv, wifi, of andere zaken? U geeft aan welke diensten u nodig heeft en RentMore zorgt ervoor dat het in orde komt.

Loopt er wat mis tijdens uw huurperiode? Geen paniek: RentMore staat altijd voor u klaar en reageert snel.

Wilt u meer weten over onze services? Lees alle details online.

“Bij RentMore zijn ze professioneel, vriendelijk, begripvol en altijd bereid tot flexibiliteit”- E. Merdan

Klaar voor de volgende stap?

Heeft u een pand gevonden dat bij u past, of wilt u graag wat meer uitleg en begeleiding? Neem contact met ons op! Wij tonen u met plezier de mogelijkheden. Samen vinden we de ideale woonplaats.

Contacteer ons

ANT
Zone ANT - District Antwerpen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.