Disclaimer

Informatie over Rentmore BV

Deze website wordt beheerd door Rentmore BV, gevestigd aan de Woluwelaan 2, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, België. 

Rentmore BV is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) met het ondernemingsnummer: BE 0643660821 en heeft als BTW-identificatienummer: BE0643.660.821.

Contact

Heeft u een vraag over ons vastgoed of onze dienstverlening? Dan kunt u ons contacteren via: 

Ook kunt u terecht bij ons kantoor aan de Woluwelaan 2 in Sint-Pieters-Woluwe.

Verzekering

De verzekeringsonderneming die de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid en financiële borgstelling van Rentmore BV dekt is NV AXA Belgium, het polisnummer is: 730.390.160.  

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

De vastgoedmakelaars van Rentmore BV zijn in België door het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) erkend als “vastgoedmakelaar-bemiddelaar” en “vastgoedmakelaar-rentmeester” onder de nummers 512912 en 503843. 

We zijn onderworpen aan de BIV-plichtenleer. Meer informatie over de BIV-plichtenleer vindt u hier: https://www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar.

Meer informatie over het BIV kunt u vinden op de website van het BIV. Daarnaast kunt u terecht bij de Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. 

Verklaring van toegankelijkheid

Rentmore BV werkt in overeenstemming met de Disability Discrimination Act 1995 en de Equality Act 2010. Daarom moedigen wij alle potentiële gasten aan om met ons te praten over eventuele speciale accommodatie-eisen die zij hebben. We bespreken graag onze meest geschikte accommodatie-oplossingen om het verblijf van alle gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.