Diensten

RentMore staat voor een ruim aanbod aan gemeubelde appartementen in Brussel, Antwerpen en omstreken. Wij willen expats en eurocraten een woonervaring van de beste kwaliteit bieden. Als u via ons een nieuwbouw appartementen huurt in Brussel of Antwerpen kunt u er zeker van zijn dat wij u in de watten leggen. Ontdek hieronder welke diensten wij u kunnen aanbieden.

Service op maat

Bij RentMore staan we steeds klaar voor al uw vragen en gaan we op zoek naar de meest geschikte oplossing.

All-in price

Uw comfort is onze prioriteit. RentMore zorgt in de facturatie ook voor eenvoud. U ontvangt maandelijks maar 1 factuur.

Toegangscontrole

Bij RentMore staat veiligheid boven alles. We verhuren alle appartementen met een adequaat beveiligingssysteem.

Home entertainment

U ontspant na een drukke werkdag thuis graag voor TV? RentMore voorziet uw appartement van digitale TV en internationale kanalen. U surft online dankzij High-speed wifi.

One-day-move

RentMore staat voor absolute flexibiliteit. Vandaag bellen, reserveren en verhuizen naar uw nieuwe appartement? Geen probleem. Wij doen het nodige.

Cleaning-washing

Dit spreekt voor zich. Poetsen, wassen, herstellen van klusjes… wij nemen het van u over en dit tot en met het verversen van bedlinnen en handdoeken.

Verhuist u als expat naar Brussel of Antwerpen?

Wij helpen u niet alleen bij het vinden van een gemeubeld appartement, we maken u ook wegwijs in uw nieuwe stad.

  • Intake briefing: RentMore peilt naar uw behoeften. Zijn er kinderen? Is de nabijheid van een school of fitness belangrijk?
  • Tour: RentMore neemt u mee naar enkele geschikte locaties en helpt u een keuze maken.
  • Administration: welke verplichtingen zijn er als nieuwe inwoner van Brussel of Antwerpen? Waar moet u zich melden. RentMore is thuis in deze administratie en neemt u bij de hand.
  • Plug In: water, elektriciteit en gas… u geeft aan welke diensten u wilt inzake telecom, security of abonnementen en RentMore brengt het in orde.
  • Get Around: hoe verplaatst u zich het beste? Welke diensten kunnen nuttig voor u zijn? Waar is het goed winkelen? Ook dat vertellen we u met plezier.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.