Over ons

RentMore is gespecialiseerd in de verhuur van gemeubelde appartementen in Brussel en Antwerpen. Bij ons kunt u rekenen op een onberispelijke gastvrijheid en ongeëvenaarde service. Wij verzorgen voor u een bezoek aan de appartementen die op uw wensenlijstje staan en helpen u op weg in uw nieuwe stad.

Rentmore team 22/11/2023

More bounce to the ounce

RentMore is een toonaangevende speler met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van gemeubelde appartementen met extra diensten. Profiteer van onze ervaring als het gaat om het bedienen van expats, eurocraten en internationale bedrijven.

RentMore is betrouwbaar, werkt onder de vleugels van een kapitaalkrachtige groep, heeft de nodige credentials en werkt op en top professioneel. U kunt kiezen uit verschillende diensten die u à la carte kan samenstellen.

Waarom een appartement huren bij RentMore?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Kwalitatieve gemeubelde appartementen
  • Toplocaties in Brussel en Antwerpen
  • Service op maat

Kwalitatieve gemeubelde appartementen

Wilt u een appartement huren in Brussel of Antwerpen? Bij RentMore kunt u terecht voor kwalitatieve appartementen met service. Hierdoor geniet u als huurder van extra comfort.

De service formule zorgt onder meer voor herstellingen (zoals het vervangen van lampen), een schoonmaakservice, het verversen van linnen en handdoeken en de aanwezigheid van televisie en draadloos internet.

affordable apartment

Onze drie speerpunten

Eén prijs. RentMore werkt met een all-in factuur. Vertrouw op ons voor een uitstekende dienstverlening tegen de juiste prijs. Er is zo veel meer in het leven dan rekeningen napluizen.

Eén aanspreekpunt. Uw contactpersoon regelt alles. Bovendien kunt u de klok rond terecht op een noodnummer. Welke huurder kan dat zeggen?

Heel veel flexibiliteit. RentMore biedt indien gewenst huurtermijnen van 6 maanden. Om u te verwelkomen werken wij supersnel: vandaag bellen, morgen boeken en verhuizen naar uw nieuwe appartement. De housewarming party kan zo beginnen. Ask RentMore.

Er is meer in het leven dan werk en zorgen. Vertrouw op RentMore voor een hoogst aangenaam verblijf in een gemeubeld appartement in Brussel of Antwerpen.

Maak kennis met ons team!

Team member: Vinciane de Bast Gamachaud
Vinciane de Bast Ganachaud
vinciane@rentmore.be
Olivier Vinckenbosch
olivier@rentmore.be
Louis Creytens
louis@rentmore.be
Federico Torres
federico@rentmore.be
Maëlig de Beco
maelig@rentmore.be
Kirsten Vanhalle
kirsten@rentmore.be
Celine Van Lommen
celine@rentmore.be
Paula Matarazzo
paula@rentmore.be
Gezabel Vazquez
gezabel.vazquez@rentmore.be
Wim
Wim Smeets
wim@rentmore.be
Herman
Herman Vluymans
herman@rentmore.be
Robbie
Robbie Vercarre
robbie@rentmore.be

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.