2

Universalis Park Roger Lallemand Laan, 1050 Elsene, Belgium

Vanaf € 1000 / maand + kosten
Studio: € 1000 1 Slaapkamer: € 1250 2 Slaapkamers: € 1600 3 Slaapkamers: € 1950
  • Groene omgeving
  • Een prachtig park
  • Moderne keuken en badkamer
  • Onbetaalbare ervaring

Informatie aanvragen

Universalis Park

Stel u voor dat u gewekt wordt door het geluid van fluitende vogeltjes. En stel u voor dat u alle voorzieningen van een stad heeft én een groene omgeving. Dit alles, en meer, wordt werkelijkheid als u in Universalis Park woont.

Dit project in Elsene is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar een beschermde omgeving. Het moderne gebouw is gelegen in het hart van een prachtig park, de Triomflaan in Brussel. De studio’s en appartementen hebben grote ramen en een terras of balkon. Ziet u uzelf al zitten op uw balkon? Genietend van het uitzicht en met een tas koffie in de hand.

Elke studio en elk appartement is bovendien uitgerust met een moderne keuken en badkamer. Om het helemaal af te maken heeft u niet enkel een park vlakbij, maar ook het Zoniënwoud. Universalis Park is een echt paradijs.

Joggen in uw eigen park, fietsen door de natuur van Brussel en files vermijden…. Wonen in Universalis Park is een onbetaalbare ervaring.

3D rondleiding

Ontdek Universalis Park

Locatie

Interesse in dit project?

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Vraag vrijblijvend informatie

Informatie aanvragen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.