“Bij RentMore zijn ze professioneel, vriendelijk, begripvol en altijd bereid tot flexibiliteit”

Expat in de kijker

In de wereld van de internationale betrekkingen en zeker in die van de ambassades is een ‘contract van drie tot vier jaar’ goed ingeburgerd. Zo kreeg ook Emina Merdan een voorstel om van maart 2019 tot maart 2022 de ambassade van Bosnië en Herzegovina in Brussel te leiden: “Eerste stap in zo een nieuwe opdracht is een behoorlijk hectische zoektocht naar een geschikt appartement. Want als je ergens drie jaar gaat wonen, wil je wel wat comfort en voldoende ademruimte. Ik was aangenaam verrast dat RentMore met zo een nieuw, licht en comfortabel appartement kwam aanzetten. In die buurt? Echt de nagel op de kop!” 

Op een ambassade valt veel te regelen. Daarom had Emina Merdan wel enkele duidelijke verwachtingen aan het begin van zijn appartementenzoektocht: “Ik hou ervan om wat ruimte te hebben. Na een lange dag op kantoor kan ik heerlijk genieten van een ontspannen moment op de bank. Als het mooi weer is, geniet ik op mijn terras met een eigen tuintje van het uitzicht op de grote tuin binnen het gebouwencomplex of de zonsondergang boven Brussel. Dat zorgt voor een uniek gevoel van ruimte en sereniteit — cruciaal voor je privacy en het ideale tegengewicht voor de hectiek van alledag. Dat terras was dus al meteen een enthousiaste check op mijn mentale wenslijstje.”

 

> Ontdek alle RentMore-residenties verdeeld over vijf Brusselse districten 

 

“Ze maken het je echt zo gemakkelijk mogelijk”

Na de eerste indruk werd Emina Merdan alsmaar enthousiaster: “De afwerking van het appartement is echt top. In de keuken bijvoorbeeld zie je alleen maar apparaten van topmerken. Daar kun je wat mee. Tegelijk is er in de rest van het appartement voldoende ruimte om kleine stukjes van je eigen persoonlijkheid toe te voegen. Met een paar bewust gekozen privévoorwerpen die een sentimentele waarde voor me hebben, ben ik omringd door fijne herinneringen aan mijn huis, familie en vrienden.”

 

> Stel zelf je servicepakket à la carte samen

 

“Voldoet precies aan de veiligheidseisen”

Emina Merdan zelf was helemaal overtuigd: “Ook in de administratie zijn ze hier flexibel. En wat nog belangrijker is, ze blijven even vriendelijk en bereid om op te zoek te gaan naar de beste oplossing voor jouw vraag. Omdat onze ambassade-dienst rechtstreeks met hun dienst kan overleggen, loopt ook de facturatie extra vlot. Echt een perfect match, dat appartement waarmee ze kwamen aanzetten. En toch was het nog even nagelbijten. Want onze veiligheidsdienst doet zelf ook nog een gedetailleerde controle. Maar ook voor die test slaagde RentMore met vlag en wimpel. Het is opmerkelijk hoeveel aandacht ze in veiligheid steken. In een nieuwbouw is dat natuurlijk iets gemakkelijker te garanderen. Maar ook dat is dan weer een voordeel voor mij. Want wie wil er nu niet in een ruim, kwaliteitsvol en nagelnieuw appartement zijn intrek nemen? 

 

> Ontdek alle appartementen online

 

“Warm aanbevolen dankzij persoonlijke aanpak”

Toen ik wist dat ik naar Brussel zou komen, vroeg ik collega-ambassadeurs naar hun suggesties voor een nieuw en comfortabel appartement. Ze raadden RentMore aan. En daar ben ik achteraf gezien heel blij mee. Want hun aanpak en service is echt ‘top notch’. Daarom raad ik RentMore nu ook aan bij iedereen die me ernaar vraagt. En het beste van alles: de binnenstad is maar een paar minuutjes wandelen. Zelfs hier in Elsene vind je rond het Fernand Cocqplein al lekkere restaurants, fijne winkels, opgewekte mensen en bruisend geroezemoes: met die sfeer is de polsslag van het stadsleven is hier echt voelbaar. Naar mijn gevoel is dit echt het allerbeste uit verschillende werelden. Het wordt alvast een mooie tijd!”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.