Comfortabel appartement tijdens Brits handelsoverleg

Expat in the spotlight

Sinds 1 januari 2021 is de Brexit een feit. Een paar dagen voor de deadline bereikten het VK en de EU nog een handels- en samenwerkingsakkoord. Daarin staan de algemene afspraken en overeenkomsten. Maar die triggeren een hele reeks specifieke kwesties waarover nog veel meer overleg nodig is. En net daarom is de Britse Fiona in Brussel: “Het is een bijzonder intensieve periode. Want we voelen de druk vanuit verschillende richtingen. Dan is het nog belangrijker om je tijd zo optimaal mogelijk te benutten. Dankzij RentMore vond ik alvast een ideaal gelegen appartement met een uitgebreide waaier aan services.”

De totaalservice van RentMore helpt de Britse Fiona om in de beste omstandigheden aan de onderhandelingen te beginnen: “Het VK en de EU hebben elk hun belangen. Om tot de beste compromissen te komen, moet je maximaal bij de les zijn. Daarom probeer ik na een meeting zo snel mogelijk te ontspannen. En dat lukt omdat RentMore voor zowat alle praktische besognes een oplossing heeft. Dat gaat van een betrouwbare wifi, via een goed bereikbare klusjesdienst tot een proactieve administratie. Ze nemen heel veel van je praktische zorgen over. Het is heerlijk om daarvan verlost te zijn.”

 

> Lees de details over de totaalservice van RentMore 

 

“Tijd uitsparen door ideale ligging”

Dankzij de RentMore-aanpak haalt Brits onderhandelaar Fiona het maximum uit haar beschikbare tijd: “In vergelijking met bijvoorbeeld London is Brussel relatief klein. Maar toch kan je hier veel tijd verliezen als je vanuit de verkeerde plek vertrekt. Daarom ben ik zo blij dat ze me dit appartement in Park Avenue voorstelden. Dat ligt op wandelafstand van het Europees Parlement. En … vlakbij de metro: via lijn 2 ben ik zo in Brussel-Zuid waar ik de Eurostar kan nemen. Dat die verplaatsingen amper een paar minuten duren, beperkt het pure tijdverlies tot een minimum.”

 

> Laat je inspireren door onze residentieportfolio

 

Persoonlijk maar subtiel contact

Aandachtig luisteren naar de wensen van de huurder is de successleutel waarmee je de ideale locatie en totaalservice vindt. Maar tegelijk apprecieert Fiona de discretie waarmee RentMore aan de slag gaat: “Als onderhandelaar ben je hier met een specifieke missie. Het is fijn om je zo veel mogelijk ‘thuis’ te voelen in een vreemde stad. Maar tegelijk is het ook een functioneel verhaal. En dat begrijpt RentMore als de beste: ze staan klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zonder dat het opdringerig overkomt. Het geeft een goed gevoel om zelf te bepalen hoe de koers loopt. Zo vind je als huurder jouw persoonlijke ‘sweet spot’ — net zoals in een verfijnde boetiek waar ze voor je klaarstaan zonder je ongepast te overvallen met aandacht.”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.