4

Parc Sény Papiermolenstraat 53, Oudergem, Belgium

Vanaf € 1100 / maand + kosten
Studio XL: € 1000 1 Slaapkamer: € 1300 2 Slaapkamers: € 1550 3 Slaapkamers: € 2000
  • Unieke toplocatie
  • Rustige buurt met veel groen
  • Beveiligde privégarage

Informatie aanvragen

Parc Sény

Parc Sény ligt op een unieke toplocatie in Oudergem, op een boogscheut van de snelweg en het metrostation Herrmann Debroux. Snel nog boodschappen doen of even gaan sporten? Geen enkel probleem. In de buurt vindt u verschillende supermarkten en sportcentra. Of geniet van een heerlijke etentje in een van de vele restaurants in de omgeving.

Ook voor gezinnen met kinderen is dit de ideale locatie. De Japanse en internationale school liggen vlakbij, net zoals het Sint-Hubertuscollege.

Elk appartement is stijlvol en met oog voor detail ingericht. We werken enkel met kwaliteitsvolle materialen en splinternieuwe inbouwapparaten. De appartementen zijn van alle comfort voorzien. U hoeft enkel uw koffer uit te pakken en te genieten.

Veiligheid krijgt prioriteit in Parc Sény. Dankzij een camerasysteem in de inkomhal, speciale veiligheidsdeuren voor alle appartementen en een beveiligde privégarage geniet u van een zorgeloos verblijf. Ontdek ook hoe we uw verhuis met verschillende diensten nog aangenamer maken.

Parc Sény ligt in een rustige buurt met veel groen. En dit hoeft u helemaal niet ver te zoeken. Deze residentie beschikt namelijk over een privétuin waar u naar hartelust kunt vertoeven. Ook het Senypark en het Zoniënwoud zijn vlakbij.

Kortom, bent u op zoek naar een modern luxeappartement op een toplocatie? Dan is Parc Sény zeker iets voor u. Neem snel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

3D rondleiding

Ontdek Parc Sény

Video

Locatie

Interesse in dit project?

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Vraag vrijblijvend informatie

Informatie aanvragen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.