Goodfood.brussels: gezond genieten in je gemeubeld appartement

Het juiste gemeubeld appartement vinden? Daarmee kunnen we je alvast helpen. Maar we doen graag nog veel meer. Dankzij praktische tips over lekker eten bijvoorbeeld. Daarmee geef je nog meer smaak aan jouw verblijf. Surf daarom een keer naar GoodFood.Brussels en vind de kortste weg naar gezonde adresjes.

 

Het hele jaar door lekkere recepten

Variatie is de lekkerste saus. Duik daarom in de rijke verzameling GoodFood-recepten. Trakteer jezelf telkens op een andere lekkernij. Zo krijgt jouw gemeubeld appartement nog veel meer karakter en beleving. Want een meerwaardezoeker zoals jij is tegelijk ook een fijnproever, toch?

Vind jouw favoriete recept

Gezond koken in je gemeubeld appartement

“Brussel is een stad. En in een stad is het bijna onmogelijk om verse groenten te kweken.” Hmmm … en toch heeft de Stad Brussel een manier gevonden om jou tot in het hart van de stad aan lekker en gezonde ingrediënten te helpen. Dankzij … GoodFood: een virtuele ontmoetingsplaats die jou in contact brengt met collega-fijnproevers en gepassioneerde telers — stuk voor stuk GoodFood-ambassadeurs.

Laat je inspireren door boeiende GoodFood-verhalen

GoodFood-kaart

GoodFood is een kwaliteitslabel waarmee je snel de plaatsen herkent die gezonde voeding hoog in het vaandel dragen. En dat label kan je op verschillende manieren de weg wijzen.

  • Vind jouw GoodFood-kantine in bijvoorbeeld een ziekenhuis, kinderopvang, rusthuis of bedrijf.
  • Uiteraard is het label ook ideaal geschikt voor restaurants — uit verschillende prijscategorieën.
  • Op de GoodFood-kaart vind je ook de handelaars in heel de stad die gezonde ingrediënten aanbieden.
  • En … je krijgt een overzicht van de telers, soms midden in de stad. Zo heb je alles bij de hand om comfortabel werk te maken van je heerlijke en gezonde maaltijden.

Vind jouw gemeubeld appartement in het RentMore-aanbod

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.