Waarom een gemeubeld appartement perfect is voor u en uw gezin

Verhuist u (tijdelijk) met uw gezin naar België? Hieronder lijsten we 5 goede redenen op om voor een gemeubeld appartement te kiezen. Bij RentMore hebben we een breed aanbod aan luxeappartementen en het is al mogelijk om een gemeubeld appartement te huren in Brussel of Antwerpen vanaf een periode van 6 maanden. Of u nu naar België verhuist voor de korte of lange termijn, wij hebben de perfecte woning voor u en uw gezin.

Home sweet home

Het is nergens zo fijn als thuis

Als u een van onze gemeubelde appartementen in Brussel of Antwerpen huurt, voelt u zich direct thuis. U heeft een eigen keuken, living, badkamer, masterbedroom en natuurlijk slaapkamers voor de kinderen. In uw gemeubelde appartement kunt u genieten van een zelfgemaakte maaltijd, een luie zondagochtend en filmavondjes met het hele gezin. Zit de kledij van uw kinderen na een middag sporten vol met moddervlekken? Dat is zo opgelost, want elk appartement heeft een wasmachine en droogkast.

Your own space

Een eigen plek

Een van de grote voordelen van het huren van een gemeubeld appartement ten opzichte van een hotelkamer, is dat u een eigen plek heeft. Uw kinderen kunnen in hun eigen kamer spelen, terwijl u rustig aan het werk bent in de living en u kunt net zo veel verjaardagsfeestjes organiseren als u maar wilt. Uw hele gezin zal plezier hebben van het comfort en de privacy die een eigen appartement biedt.

Flexibility furnished flat

Geniet van de flexibiliteit van een gemeubeld appartement

Als u ervoor kiest om een gemeubeld appartement te huren, dan kunt u uw dagelijkse routine gewoon voortzetten. Om 6 uur ‘s ochtends opstaan, samen genieten van een (chaotisch) ontbijt en vroeg of juist laat avondeten, het kan allemaal in uw eigen appartement. Hier heeft u de vrijheid om te doen wat u wilt, wanneer u maar wilt.

Entertainment

Entertainment voor het hele gezin

Alle onze luxe, gemeubelde appartementen hebben digitale tv, internationale zenders en een snelle wifiverbinding. Meer dan genoeg mogelijkheden dus om uw kinderen te vermaken tijdens een regenachtige middag.

Save money

Bespaar geld dankzij onze gemeubelde appartementen

Door een van onze gemeubelde appartementen te huren bespaart u bovendien geld. Als u een of meerdere hotelkamer(s) boekt voor u en uw gezin, betaalt u meestal een bedrag per persoon. Wij rekenen daarentegen een vast tarief voor onze gemeubelde appartementen. Kiest u ervoor om een appartement te huren bij ons? Dan heeft dat niet alleen een positieve impact op uw leven, maar zorgt het er ook voor dat uw verblijf in Brussel of Antwerpen veel goedkoper wordt.

Bent u op zoek naar een gemeubeld appartement in Brussel? Ontdek hier wat de beste wijken zijn om te wonen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.