Ontdek de beste wijken om te wonen in Brussel

Wilt u een gemeubeld appartement in Brussel huren? Bij ons heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod in verschillende wijken van Brussel. Brussel is een grote stad en elke wijk heeft een eigen karakter en sfeer. We bieden luxe gemeubelde appartementen aan onder andere in de Europese wijk, het historische centrum van Brussel en Ixelles. Welke wijk heeft uw voorkeur?

 

Appartementen in de Europese wijk

Werkt u in de Europese wijk? Wij verhuren een aantal prachtige gemeubelde appartementen in deze prachtige omgeving. Zo hoeft u niet meer in de file te staan op weg naar uw werk en woont u bovendien een levendige buurt, die bekend staat om haar hippe hotspots, gezellige cafeetjes en originele winkeltjes.

Residentie Belview

Residentie Belview is een uitzonderlijk project in het hart van de Europese wijk. Het gebouw ligt vlakbij het Leopoldpark en verschillende Europese instellingen, zoals het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie.

Belview - A
Belview - B

Appartementen in het centrum van Brussel

Ook in het centrum van Brussel verhuren we verschillende gemeubelde appartementen. Musea, restaurants, cafés, winkels, theaters en cinema’s, er is altijd wel iets te doen in deze bruisende buurt. U woont bovendien op loopafstand van de Grote Markt en verschillende toeristische trekpleisters zoals Manneken Pis. Woont u graag in een trendy en dynamische buurt? Dan zit u goed in het centrum van Brussel.

Residentie Romeo & Juliet

Residentie Romeo & Juliet ligt tegenover De Munt en de indrukwekkende Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Houdt u van shoppen? Dan bent u hier aan het juiste adres. De gemeubelde appartementen die wij verhuren zijn allemaal smaakvol ingericht en bieden u een prachtig zicht over de stad.

Romeo & Juliet - A
Romeo & Juliet - B

Residentie Figaro

In de luxe en ruime appartementen van Residentie Figaro voelt u zich direct thuis. Deze appartementen liggen in het hart van Brussel en op loopafstand van het Centraal Station. De nieuwe appartementen zijn perfect afgewerkt en van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen of u de appartementen gemeubeld of ongemeubeld wilt huren.

Figaro - A
Figaro - B

Appartementen in Ixelles

De wijk Ixelles is dankzij haar centrale ligging en gezellige sfeer een populaire buurt onder Europese diplomaten. Wilt u graag in een rustige en groene wijk wonen, met veel gezellige boetiekjes en restaurants, die ook nog eens dicht bij verschillende Europese Instellingen ligt? Dan is Ixelles de ideale wijk voor u.

Residentie Ernest ‘The Garden’

Residentie Ernest wordt ook wel ‘The Garden’ genoemd, omdat het gebouw omringd wordt door groen. De residentie heeft een tuin en ligt dichtbij het Ter Kamerenbos, de vijvers van Elsene en de Koninklijke Tuinen. Het prachtige, gerenoveerde art-decogebouw heeft hoge plafonds en alle appartementen zijn stijlvol ingericht met designmeubels. In de smaakvolle en moderne gemeubelde appartementen van Residentie Ernest voelt u zich direct thuis.

Behalve deze vier residenties met gemeubelde appartementen in Brussel hebben we nog een aantal andere luxe residenties in ons portfolio. Of u nu een appartement wilt huren in Brussel voor de korte of lange termijn, bij Urbicoon hebben we het perfecte appartement voor u en uw gezin. Twijfelt u nog? Lees hier wat de 5 beste redenen zijn om een gemeubeld appartement te huren in Brussel.

Ernest 'The Garden' - A
Ernest 'The Garden' - B

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.