5 redenen om een gemeubeld appartement te huren in Brussel

In vergelijking met een hotelkamer biedt het huren van een gemeubeld appartement veel voordelen. Gemeubelde appartementen zijn dan ook erg populair onder expats in Brussel. Twijfelt u nog? Wij lijsten de 5 beste redenen om voor een gemeubeld appartement te kiezen voor u op.

Freedom

Vrijheid

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Wanneer u als expat naar Brussel verhuist, dan wilt u zich zo snel mogelijk thuis voelen in uw gehuurde appartement. Onze gemeubelde appartementen bieden u alle gemakken van thuis: een eigen keuken, living, slaapkamer en badkamer. Een eigen appartement geeft u bovendien de vrijheid om een housewarming te geven, uw vrienden uit te nodigen voor een etentje of gewoon te relaxen op de zetel.

Flexibility

Flexibiliteit

Een van de leuke dingen van een verblijf in een hotel is het uitgebreide ontbijtbuffet. Maar zeg eens eerlijk, zou u het na een tijdje niet zat zijn om vast te zitten aan de ontbijttijden van het hotel? Zou u niet veel liever zelf beslissen waar en om hoe laat u ontbijt? In uw eigen appartement heeft u de luxe van een ruime keuken en living waar u op uw gemakje kunt ontbijten, in uw pyjama.

Privacy

Privacy

In onze appartementen heeft u meer privacy dan in een hotel. Er logeren geen andere gasten in de kamer naast u en u wordt niet gestoord door ‘housekeeping’ die uw kamer komt schoonmaken. Als u bij ons een gemeubeld appartement huurt is het natuurlijk mogelijk om gebruik te maken van onze Cleaning-Washing-Handyman, maar u bepaalt wanneer.

Space

Ruimte

Een appartement is over het algemeen ruimer dan een hotelkamer. Deze extra ruimte geeft u wat meer bewegingsvrijheid, iets wat zeker fijn is als u met uw gezin reist. U kan een gemeubeld appartement in Brussel huren voor de korte en lange termijn. Vanaf een periode van 6 maanden kunnen we u een luxe en ruim appartement bieden, waar u zich zeker thuis zult voelen.

Cost-effectiveness

Voordelig

Reist u met uw gezin? Dan is het huren van een appartement vaak ook voordeliger dan een hotelkamer. Voor een hotelkamer betaalt u per persoon. Bij ons betaalt u een vaste prijs per appartement. Zo geniet u van meer ruimte, flexibiliteit, privacy en vrijheid en bespaar ook nog eens op de kosten.

Een goed begin van uw expatleven in Brussel

Als expat verhuizen naar Brussel is spannend, zeker als u met uw gezin reist. In onze gemeubelde appartementen in Brussel voelt u zich snel thuis. Weet u niet in welke wijk u een appartement wilt huren? Ontdek de leukste plekken om te wonen.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.