Gedroomde appartementen tijdens EU-voorzitterschap

 

 

Expat in de kijker

Een jaar voor de start van een specifiek voorzitterschap komt een kleine delegatie alles voorbereiden. Zij leggen de eerste contacten die het pad effenen voor hun collega’s die pas later naar Brussel komen. Daarbij zijn ze vaak aangenaam verrast door de totaalaanpak van RentMore. Een van die eurocraten is Georg: “Het was ongelooflijk hoe flexibel RentMore op onze wensen reageerde. Zeker in deze moeilijke corona-tijden is het zó belangrijk om betrouwbare partners te vinden. En huisvesting is uiteraard cruciaal voor iedereen die hier in Brussel — naast de geplande projecten — de crisis probeert te beteugelen. Dankzij de totaalaanpak van RentMore is ‘comfortabel wonen’ alvast verzekerd.”

Eurocraat Georg is gecharmeerd door de RentMore-aanpak: “Door Brussel op te delen in specifieke zones, is het veel gemakkelijker om de juiste keuze te maken. Zeker voor collega’s die nog niet zo vaak in Brussel waren, is het een uitdaging om grip te krijgen op de stad. Door aan die zones een aantal typische kenmerken te koppelen, vind je sneller de juiste locatie. Binnen elke RentMore-residentie is er voldoende keuzemogelijkheid — zowel naar grootte als naar interieurstijl.”

 

> Laat je inspireren door onze residentieportfolio

 

“Ze luisteren echt!”

Vanaf het eerste contact met RentMore merkte Georg een constructief verschil: “Als ze bij RentMore  zeggen dat ze maximaal rekening houden met de persoonlijke wensen van de huurder, dan is dat ook effectief zo. Ze nemen hun tijd voor een persoonlijk gesprek. Op basis daarvan presenteren ze appartementen die daaraan voldoen. Dat is iets helemaal anders dan de eerste de beste optie in de portfolio op te dringen. Het viel op hoeveel collega’s me kwamen vertellen dat ze bij RentMore écht luisteren.”

 

> Lees de details over de totaalservice van RentMore 

 

Zorgeloos verblijf

Na een lange dag vol complexe besprekingen wil je ’s avonds thuiskomen en nog even genieten van de vrije tijd. Daarom waardeert Georg de totaalservice van RentMore: “Er is altijd iemand beschikbaar bij RentMore. Die zorgt meteen voor de juiste opvolging — via hun eigen klusjesdienst of een externe partner. Tel daarbij de heldere administratie en hun proactieve voorbereiding. Ze zorgen ervoor dat iedere huurder meteen kan inhuizen in zijn gebruiksklaar appartement. Dan weet je waarom we heel graag met RentMore samenwerken. Ze nemen je alle woonzorgen uit handen.”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.