“Het is geweldig dat het stadscentrum zo dichtbij is”

Expat in the spotlight

Spyros Perdios kreeg van de Europese regering een aanbod om als gedetacheerd nationaal deskundige (GND) in Brussel te komen werken: “De EU werft voor deze functie mensen aan uit verschillende administraties vanuit andere EU-lidstaten. Ik werk voor de Europese Dienst voor Extern Optreden, hier in Brussel. Tijdens deze periode woon ik samen met mijn vrouw en kinderen in dit comfortabel appartement, gelegen in het Universalis Park.

 

De familie Perdios komt uit Cyprus: “Het grootste verschil blijft natuurlijk het weer. Op Cyprus zijn zowel de zomers als de winters een stuk zonniger en warmer. We zijn echter verrast hoe twee verschillende omgevingen hier met elkaar versmelten. Ons appartement is namelijk gelegen in een groene, rustige omgeving. Een kort ritje met de metro brengt je echter in enkele minuten naar het bruisende stadscentrum. We vinden het heerlijk om na een dagje in het drukke stadscentrum terug te keren naar ons comfortabel appartement, dat omgeven is door rust. Het heeft twee slaapkamers en een mooi uitzicht op het park. De open keuken is uiterst functioneel dankzij de extra opbergruimte. Naast de woonkamer hebben we twee slaapkamers, een badkamer, een gastentoilet, en… een grote veranda.”

 

Bekijk hier de infofiche over Woluwe Promenade

 

“Op maat gemaakt voor het hele gezin”

Spyros spreekt vol lof over de manier waarop zijn vrouw het appartement omtovert tot een echte thuis: “Ze creëert gezelligheid door steeds lekker te koken en het interieur op te fleuren met bloemen. De combinatie met de groene omgeving zorgt ervoor dat je na een drukke dag helemaal tot rust komt.” Het feit dat de school van mijn kinderen zo dichtbij is in deze veilige buurt, draagt bij aan ons wooncomfort. Reken daar de geweldige service van RentMore bij en het plaatje klopt. De snelle, efficiënte service die Rentmore aan al zijn klanten biedt is werkelijk uniek. Ik ben oprecht blij dat mijn collega RentMore heeft aanbevolen. Deze doorverwijzing draagt nog dagelijks bij tot het geluk van mijn gezin.”

 

Kies jouw RentMore-service à la carte

 

“Een eersteklas service”

“RentMore biedt steeds een eersteklas service,” zegt Spyros. “Je betaalt maandelijks een bedrag en je woning wordt goed onderhouden. Zo creëer je extra tijd om de omgeving te ontdekken. Je vindt hier een ruim aanbod aan bars en restaurants, maar ook het Terkamerenbos en het Woluweparkt bevinden zich op wandelafstand. De ideale setting voor een mooie wandeling of een leuke picknick. Daarnaast heb je op een steenworp afstand van Brussel nog een hele reeks andere mooie en interessante steden om te bezoeken.”

 

Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.