De beste gemeubelde appartementen in Antwerpen

Verhuist u naar Antwerpen en zoekt u een gemeubeld appartement? Dan heeft u nood aan een betrouwbare partner die met u meedenkt, die de stad door en door kent en die feilloos aanvoelt wat wel en wat niet bij u past.

Bij RentMore hebben we niet alleen een ruim aanbod aan gemeubelde appartementen in Antwerpen, we begrijpen ook hoe belangrijk het is dat u zich thuis voelt in uw nieuwe woning. Onze appartementen worden daarom met veel zorg en oog voor detail ingericht. Kwaliteit, comfort en luxe staan hierbij voorop.

Zoekt u een gemeubeld appartement in Antwerpen en wilt u het beste van het beste? Ontdek wat we bij RentMore voor u kunnen doen.

 

5 redenen om uw gemeubeld appartement via RentMore te huren

RentMore heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van gemeubelde appartementen in Antwerpen. We staan bovendien bekend om onze flexibiliteit, transparantie en uitstekende service.

 

Eén duidelijke prijs

Bij RentMore houden we van duidelijkheid. U krijgt daarom een all-in factuur. Op deze factuur staan alle kosten van de maand opgelijst. Zo weet u altijd waar u voor betaalt en hoeft u geen rekeningen na te pluizen.

Flexible rental period

Flexibele huurtermijn

Weet u nog niet zeker hoelang u in Antwerpen blijft? Dan wilt u natuurlijk niet vastzitten aan een huurcontract van een jaar of langer. Wij hanteren daarom een zeer flexibele huurtermijn van zes maanden.

De opzegtermijn is bovendien beperkt tot een maand. Zo kunt u onbezorgd beginnen aan uw nieuwe avontuur in Antwerpen.

Eén contactpersoon

Wordt u ook zo moe van bedrijven waarbij u steeds weer iemand anders te spreken krijgt? Bij RentMore heeft u daarom één contactpersoon en hij of zij regelt alles voor u. We hebben bovendien een noodnummer dat u 24/7 kunt bereiken als er iets mis is.

We beginnen altijd eerst met een intakegesprek waarin we uw behoeften in kaart brengen. Heeft u kinderen? Is het belangrijk dat er openbaar vervoer in de buurt is? In wat voor soort wijk wilt u wonen? Op basis van dit eerste gesprek nemen we u mee naar een aantal geschikte locaties.

Customized service

Service op maat

Bij een verhuizing naar een nieuwe stad, of zelfs een nieuw land, heeft u al meer dan genoeg aan uw hoofd. Bij RentMore helpen we u daarom graag met de praktische zaken die een verhuizing en een nieuwe stad met zich meebrengen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende extra services:

  • Schoonmaakservice
  • Hulp bij administratieve zaken
  • Wassen
  • Klusjes in huis
  • Verversen van bedlinnen en handdoeken

De luxe die u gewend bent

Onze gemeubelde appartementen zijn stijlvol ingericht en afgewerkt met kwalitatieve materialen. Van een zetel om op te loungen tot sfeervolle verlichting en van een koffietafel tot fotokaders, overal is aan gedacht.

Alle appartementen zijn bovendien voorzien van high-speed wifi en digitale tv, mét internationale kanalen.

 

Vind uw nieuwe appartement in Antwerpen

Bent u klaar om samen met RentMore aan uw zoektocht naar een nieuw thuis te beginnen? Contacteer ons dan om een afspraak te maken voor een intakegesprek of bekijk ons aanbod online.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.