Een huurappartement in Antwerpen: welke wijk past bij u?

In Antwerpen worden veel huurappartementen aangeboden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? De zoektocht naar een appartement wordt eenvoudiger wanneer u al weet in welke wijk u wilt wonen.

Kent u de stad nog niet zo goed en weet u niet in welke wijk het beste bij u past? Hieronder bespreken we de kenmerken van een aantal populaire wijken in Antwerpen. Zo kunt u vol vertrouwen beginnen aan de zoektocht naar uw nieuwe huurappartement in Antwerpen!

 

Een huurappartement in het bruisende centrum van Antwerpen?

Het historische centrum van Antwerpen is zeer gezellig. Smalle straatjes met kinderkopjes, eeuwenoude huizen en veel winkels, cafeetjes en restaurants. In het centrum gebeurt altijd wel iets.

U hoeft de deur maar uit te stappen en u staat midden in het bruisende hart van Antwerpen. Op de Meir kunt u geweldig shoppen; op het Mechelseplein of aan het Hendrik Conscienceplein kunt u genieten van een hapje of drankje tussen de locals en in plantentuin Den Botaniek kunt u heerlijk lunchen, omringd door groen.

Antwerp centre

Een ander groot voordeel van wonen in het centrum is de goede bereikbaarheid. U woont vlakbij het Centraal Station, vanaf de Franklin Rooseveltplaats vertrekken verschillende bussen naar buiten Antwerpen en er is altijd wel een tramhalte op wandelafstand.

Houdt u van een gezellige drukte? Dan is een huurappartement in het centrum van Antwerpen zeker en vast iets voor u.

 

Voelt u zich meer thuis in trendy Zuid?

Zuid is een prachtige wijk met zeer veel flair. Elegante huizen, kunstgalerijen, musea, boetiekjes, restaurants en hippe cafés en lunchtentjes. In Zuid voelt elke levensgenieter zich direct thuis.

Deze trendy wijk ligt vlakbij het centrum van Antwerpen, maar is rustiger. Wilt u de sfeer van Zuid al eens proeven? Ga dan iets drinken op de Marnixplaats of bezoek het Fotomuseum aan de Waalse kaai.

 

Of past het sublieme Zurenborg beter bij u?

De wijk Zurenborg ligt niet ver van het centrum. In deze residentiële wijk hoort u de vogeltjes nog fluiten en parkeert u uw wagen vrij gemakkelijk op straat.

Zurenborg staat bekend om de gezellige Draakplaats met haar cafeetjes, maar ook de foodie kan hier zijn hart ophalen. In deze wijk vindt u verschillende uitstekende restaurants, zoals Euterpia, Dôme en Cuichine.

Kenmerkend voor Zurenborg is bovendien de bijzondere architectuur uit de belle époque. Vooral aan de Cogels-Osylei vindt u een aantal sublieme Art Nouveau-gebouwen van rond 1900. Woont u graag in een rustige, karaktervolle omgeving? Dan is een huurappartement in deze Antwerpse wijk, zeker iets voor u.

 

Een ongemeubeld of gemeubeld appartement in Antwerpen?

Een tweede belangrijke vraag om uzelf te stellen tijdens de zoektocht naar een huurappartement in Antwerpen, is of u een ongemeubeld of een gemeubeld appartement wilt huren.

Furnished apartment

Een groot voordeel van een gemeubeld appartement is natuurlijk dat u zelf nauwelijks of geen meubels hoeft mee te nemen. Dit is zeer handig, zeker als u als expat naar Antwerpen komt.

De appartementen van RentMore worden meestal gemeubeld verhuurd en worden met veel zorg ingericht. In onze gemeubelde appartementen voelt u zich direct thuis.

 

Lokt het centrum? Ontdek Roosevelt Square!

Wilt u graag een gemeubeld appartement in het centrum van Antwerpen huren? Dan is Roosevelt Square zeker iets voor u! Deze nieuwbouwappartementen zijn stijlvol ingericht en bieden een indrukwekkend uitzicht over de skyline van de stad.

Roosevelt Square

Roosevelt Square ligt aan de Franklin Rooseveltplaats, vlakbij het Centraal Station en de Meir. Dit project combineert het beste van twee werelden: de luxe van nieuwbouw en alle charme van het historische centrum van Antwerpen.

De één- of tweekamerappartementen zijn voorzien van:

  • Een moderne en volledig ingerichte keuken.
  • Veel natuurlijke lichtinval.
  • Een luxe badkamer, afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Het gebouw is beveiligd met camera’s en toegangscontrole door middel van een badge-systeem. Er is bovendien een virtuele conciërge: u kunt 24 op 24 pakjes en bestellingen laten leveren.

Ziet u Roosevelt Square wel zitten? Contacteer ons vrijblijvend en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.