Herverkoop uw appartement via RentMore 

Bent u op zoek naar een nieuw rendabel beleggingsappartement om te verhuren of wil u uw appartement verkopen? Dan kan u nu terecht bij RentMore voor de herverkoop van uw appartement. Via deze dienst willen we onze manier van werken nog beter afstemmen op uw noden als verhuurder. En dat doen we tegen marktconforme tarieven.

 

Een greep uit ons aanbod

Via onze nieuwe dienst herverkopen we prachtige appartementen met een moderne en frisse look. De inrichting en ligging van deze sites vormen ongetwijfeld een meerwaarde voor uw toekomstige huurders. De appartementen zelf worden intussen al verhuurd, waardoor u dus echt in een rendabele belegging investeert. 

Bovendien kan u steeds rekenen op het professionele beheer van RentMore. Breng alvast een virtueel bezoek aan deze appartementen en droom weg bij de vele mogelijkheden.

Ernest the Garden

Deze met geschiedenis beladen site op wandelafstand van de Europese wijk bestaat uit moderne en geraffineerde appartementen. Prachtige façades, dichtbij smakelijke restaurants en geen gebrek aan groene ruimtes: deze art-deco appartementen zijn het neusje van de zalm.

Meer info

Romeo & Juliet

In het hart van het historische stadscentrum en op wandelafstand van De Grote Markt ligt het Chambon complex. Dit sprankelend en modern gebouw is de ideale plaats om te wonen én te werken. Met een smaakvolle afwerking en prestigieuze inrichting zijn deze appartementen echt de ‘place to be’.

Meer info

Woluwe Promenade

Duurzaam, stijlvol en veilig. De expat flats van Woluwe Promenade zijn het helemaal. Bovendien heeft deze vastgoedparel een ideale ligging: vlakbij de NAVO, Eurocontrol, Brussels Airport en verschillende bedrijvenparken. Expats kunnen dus niet alleen de rust opzoeken in en rond het gebouw, maar zijn ook in een mum van tijd op hun werk of in de stad.
Meer info

Advies nodig?

Wil u weten of uw appartement klaar is voor herverkoop of heeft u wat advies nodig? Neem dan contact op met ons. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Contacteer RentMore

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.