Gelijkaardige appartementen zijn een blijk van respect

Expat in de kijker

Japan bouwt voort op een eeuwenoude traditie. En daarin staat onderling respect centraal. Dat zorgt voor een extra uitdaging bij relocation agenten. Want collega’s met eenzelfde functiegraad, krijgen een gelijkwaardig appartement. Yuri licht de sociale conventie verder toe: “In onze Japanse multinational maken we er een punt van om de onderlinge sfeer maximaal hoog te houden. Daarin speelde RentMore voor ons een belangrijke rol. Want ze boden ons twintig perfect gelijkwaardige appartementen in Woluwe, op een steenworp van ons Belgisch hoofdkantoor.”

Yuri kon zich meteen vinden in de doordachte RentMore-aanpak: “Japanners staan bekend om hun voorliefde voor logische helderheid. Naar Japanse normen is Brussel niet zo reusachtig. Maar toch groot genoeg om van bij het begin rekening te houden met de locatie van de appartementen. Als je aan de andere kant van de stad zit, gaan er vele pendeluren verloren. Maar niet zo bij RentMore. Want zij hebben voor ons een ideale residentie die vlot bereikbaar is.”

 

> Laat je inspireren door onze residentieportfolio

 

“RentMore bouwt actief aan een community”

Als Japanner aankomen in Brussel, zorgt volgens Yuri voor een behoorlijke cultuurshock: “Als je gewoon bent aan treinen die tot op drie seconden nauwkeurig rijden, dan is elke rit met het openbaar vervoer in België een avontuur. Gelukkig kan je hier zo goed als overal terecht in het Engels. Dat helpt om je snel thuis te voelen. Zeker als je daarbij de inspanningen van RentMore telt. Ze bouwen actief aan een community van huurders en locals. Zo leren wij de beste en vooral de ‘lekkerste’ kant van Brussel kennen. Dat maakt ons verblijf letterlijk … zorgeloos.”

 

> Lees de details over de totaalservice van RentMore 

 

Relevante voorzieningen

Brussel is in eerste instantie de hoofdstad van Europa, al ontdekte Yuri al snel dat de Brusselaars verder kijken dan die Europese grenzen: “Woluwe grenst aan Oudergem. En daar heb je … de Japanse School. Die biedt lager onderwijs en de eerste jaren van het middelbaar onderwijs. Daarvoor krijgen ze werkingsmiddelen van 2000 Japanse bedrijven en van de Japanse overheid. Daarmee brengt de school heel veel mensen samen. Ook dat helpt uiteraard om hier als Japanse expat snel een sociaal leven op te bouwen. En als je daarbij dan ook nog kan gebruikmaken van de RentMore-totaalservice, beleef je een hele fijne tijd in Brussel.”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.