“Het appartement is super, maar ik mis écht Spaans eten”

Expat in de kijker

David Hermidaz kreeg een vraag van een internationale organisatie om voor hen in Brussel aan de slag te gaan: “Mijn vriendin kwam via internet al snel bij RentMore terecht. En dat was meteen een schot in de roos. Want ze presenteerde me een volledig bemeubeld appartement met een fantastisch uitzicht — pal tussen het rustgevende groen en de bruisende binnenstad.”

 

Op de groene campussen van de VUB en de ULB ligt Universalis Park. En daar vond David Hermidaz zijn ideale appartement: “Intussen ruilde ik de opdracht bij de internationale organisatie voor een job als projectmanager in een EU-agentschap. Samen met mijn vriendin woon ik in een appartement met één slaapkamer. Het is volledig bemeubeld. Dus konden we er zo in. En daarbij viel ons meteen het brede terras met uitzicht op de natuur op! Het enige dat we nog moesten doen? Onze foto’s ophangen en toen was het helemaal ‘onze plek’ — onze perfecte thuis!”

 

> Bekijk de infofiche over Universalis Park

 

“Intens genieten van de totaalservice”

Voor David Hermidaz heeft het terras bovenop het uitzicht nog een extra voordeel: “We wonen hier heel rustig. Dus kunnen we tijdens het weekend heerlijk relaxen. De plek is geweldig: we hebben het gevoel in de natuur te zijn, maar tegelijk ben je op loopafstand van het stadscentrum. Zo kan je op eender welk moment kiezen wat je net dan het leukste vindt. Het gebouw ligt in het midden van de universiteitscampussen waar ik geniet van korte wandelingen tijdens mijn telewerkpauzes. Ik hou van de internationale sfeer. Waar wij in Spanje wonen, heb je dat veel minder. Maar … écht Spaans eten dat hebben ze hier dan weer niet.” (lacht)

 

> Kies jouw RentMore-services à la carte

 

“RentMore staat altijd klaar”

David Hermidaz was van bij het begin meteen onder de indruk van de RentMore-aanpak: “Toen ze ons het appartement lieten zien, kregen we meteen alle details van de accommodatie. Die uitleg was bijzonder helder en van het hoogste niveau — dat valt op in vergelijking met andere verhuurbureaus. Bij RentMore blijven ze ook altijd klaarstaan om snel een oplossing te vinden mocht er toch eens iets administratiefs of technisch zijn waarbij je hulp kan gebruiken. Eigenlijk is het eenvoudig: RentMore heeft de beste plekken in Brussel, gecombineerd met de beste kwaliteit-prijsverhouding. Dus … wil ik aan collega-expats graag een eenvoudige tip meegeven: ga zeker langs bij RentMore en vind je perfecte appartement!”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.