“Ideale combinatie van een comfortabel appartement en een levendige buurt”

Expat in de kijker

Dvir Aviam Ezra komt uit Israël, hij werkt in de financiële sector en hij huurt een RentMore-appartement in Ernest the Garden: “De residentie ligt in een internationale wijk. Dat zorgt voor een inspirerende sfeer en verschillende mogelijkheden. Als nieuwe expat voelde ik me meteen thuis. Al moet ik mezelf trainen om altijd een paraplu mee te nemen.”

 

Ernest the Garden ligt tussen de Louizalaan en de Matonge-wijk, vlak in de buurt van Audrey Hepburns geboortehuis. Voor Dvir Aviam Ezra is dat een geweldige locatie: “Je zit hier in het centrum van de actie. Het is een heel internationale wijk en dat is super voor nieuwe expats in België. Je kan hier kiezen uit een lange lijst van gezellige bars, restaurants en winkels. Tegelijk heb ik verschillende transportopties om vlot op kantoor te komen.”

 

> Bekijk de infofiche over Ernest the Garden

 

Gerieflijk comfort

Dvir Aviam Ezra is alleen naar België gekomen: “Ik ben blij met mijn gerieflijke appartement. Dat voldoet precies aan mijn wensen. Vanuit Israël ben ik gewend aan uiteenlopende architectuur en ontwerpen. Daarom ben ik blij dat dit appartement de typisch Brusselse architectuur laat zien dankzij de ruime aanblik door de hoge plafonds. Naast de slaapkamer is er een gezellige woonkamer met werkplek, een comfortabele badkamer, een apart toilet en een handige wasruimte. Sinds ik hier ben, heb ik in de plaatselijke speciaalzaak heel wat planten gevonden. Kaarsen maken het helemaal af. Omdat het appartement al bemeubeld is, kon ik me meteen richten op die sfeervolle decoraties en items.”

 

> Kies jouw RentMore-services à la carte

 

“Blij dat ik RentMore ontdekte”

In zijn zoektocht naar een geschikt appartement kwam Dvir Aviam Ezra via Google bij RentMore terecht: “Het viel meteen op dat RentMore een enorme keuze aan appartementen in nieuwe projecten heeft. Ik zag verschillende kanshebbers waarover ik meteen extra informatie ontving. RentMore nam de tijd om me verschillende appartementen te laten zien en me alle details van het contract uit te leggen — dat verschilde met de aanpak van andere agentschappen. Zo kon ik precies die optie kiezen waarvan ik absoluut zeker was dat ik het er leuk zou vinden.”

 

> Laat je inspireren door onze residentieportfolio

 

Vlotte en naadloze administratie

Eens zijn keuze gemaakt, apprecieerde Dvir Aviam Ezra de vlotte RentMore-aanpak: “De correcte administratie, financiële afspraken en de persoonlijke service verliepen naadloos. Die flexibiliteit geeft je meteen de tijd om te genieten van de leuke dingen in de buurt, zoals de plaatselijke Enò Atelier Wine Bar bijvoorbeeld iets verderop in Matonge. Het is een geweldige wijnbar met een gevarieerd publiek. Een ideale startplek om je open te stellen voor nieuwe ervaringen. Als je niet bang bent om op verkenning te gaan, geniet je grenzeloos van deze stad!”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.