“RentMore houdt alles piekfijn in orde”

Expat in de kijker

Na dertig jaar ‘hartje Brussel’ ruilden Danielle De Ridder en haar echtgenoot hun grote woning voor een nieuwe thuis in Firenze: “Maar we komen geregeld terug om onze familie en vrienden te bezoeken. Daarvoor zochten we een appartement dat volledig in orde is. Zo kunnen we met een gerust gemoed heen-en-weer reizen. Een eenvoudig berichtje is voldoende voor RentMore om alles in topconditie te houden.”

 

Danielle De Ridder vond een perfecte flat in de Romeo & Juliet-residentie: “Die ligt in het hart van de stad — tussen De Brouckère, de Grote Markt en Brussel-Centraal. Daardoor is er altijd wel iets te doen. En ook in het appartement hebben we alles wat nodig is. De flat is comfortabel en mooi afgewerkt. Het enige dat we hebben toegevoegd? Een printer en een persoonlijke notebook … al de rest was er al. Die doordachte inrichting was voor ons een van de belangrijkste redenen om voor RentMore te kiezen.”

 

> Bekijk de infofiche over Romeo & Juliet

 

“Met een gerust gemoed naar Brussel”

Danielle De Ridder en haar man willen maximaal genieten: “Wanneer we er zin in hebben, reizen we van Firenze naar Brussel. Dan is het wel zo belangrijk dat we ook in Brussel verder kunnen genieten. Dankzij de Rentmore-service kan dat ook. Mocht er toch eens iets zijn, hoeven we maar een bericht te sturen en ze zorgen dat er een oplossing is. Zo zorgt de flat nooit voor bijkomende beslommeringen — niet in Brussel, maar ook niet in Firenze. Die geruststelling maakt er een perfect plaatje van.”

 

> Kies jouw RentMore-services à la carte

 

“RentMore was een gedroomde ontdekking”

Via internet ging Danielle De Ridder op zoek naar een volledig ingericht appartement met alles erop en eraan: “Via RentMore hebben we die ook gevonden. En … voor de betaling werken ze met één globale huurprijs. Daarin zit alles begrepen waardoor wij geen aparte abonnementen moeten afsluiten. Als je hoofdzakelijk in het buitenland woont, is dat extra comfortabel. Tegelijk zijn we nog altijd vrij want na drie maanden kunnen wij zonder probleem opzeggen. Combineer dat met de aantrekkelijke locatie en de fijne ontmoetingen met de internationale bewoners in de gangen of de lift … dan weet je meteen waarom wij het hier zo appreciëren. Ook iedereen die ons komt opzoeken vindt het een prachtig initiatief! Dus … van harte bedankt, RentMore!”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.