“RentMore maakt je verblijf écht comfortabel”

Expat in the spotlight

Japan kent een rijke geschiedenis. Toch is Yuto Nakashima behoorlijk onder de indruk. “Ik ben ingenieur van opleiding en het bedrijf waar ik werk heeft me gevraagd om voor een langdurige opdracht naar Brussel te verhuizen. Ze huurden een comfortabel appartement voor mijn vriendin en mij. Een ideale thuisbasis om Brussel te verkennen! Dankzij de centrale liggen kunnen we ook makkelijk andere historische steden bezoeken. Een echte verrijking!

 

Het appartement van Yuto en zijn vriendin bevindt zich in residentie Woluwe Promenade. “Het vliegveld ligt op een steenworp afstand, wat reizen nog makkelijker maakt. Bovendien is de locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor je binnen enkele minuten in het centrum bent. Eenmaal in het centrum aangekomen heb je de mogelijkheid om de trein te nemen en omliggende steden te bezoeken. Onze favoriet? Leuven! Het is niet heel groot, maar er valt ontzettend veel te beleven. Patisserie-chocolaterie Zuut is een echte aanrader.”

 

 

Bekijk hier de infofiche over Woluwe Promenade

 

“We vonden meteen onze weg in Brussel”

Het viel de ingenieur meteen op dat de appartementen van RentMore recenter zijn dan de meeste andere woningen op de huurmarkt. “Het interieur is modern en van uiterst hoge kwaliteit. We konden er bij aankomst meteen intrekken. Dankzij de ruime kamers konden we het appartement inrichten met enkele van onze eigen spullen uit Japan. Zo kunnen we nu genieten van een perfecte balans tussen persoonlijke en nieuwe meubels. Ook de bijkomende service die RentMore biedt maakt ons verblijf extra aangenaam. Zo zorgen ze ervoor dat er regelmatig een ramenwasser langskomt en kunnen we volledig zelf kiezen wanneer we het vuilnis buiten zetten. Op deze manier is het extra makkelijk om alles schoon te houden. De vriendelijke begeleiding tijdens de woonregistratie is een extra reden waarom we grote fan zijn van RentMore.”

 

Kies jouw RentMore-service à la carte

 

“Een prachtige plek vol nieuwe ervaringen”

Dankzij de proactieve follow-up van RentMore ontvingen Yuto Nakashima en zijn vriendin zonder problemen hun bewonerskaart en andere documenten. “Dankzij de vlotte service konden we meteen op verkenning gaan en de nieuwe omgeving van onze woonplaats ontdekken. Als Japanners houden we van België en de sfeer die hier heerst. De gastronomie die we hier ontdekken is van een hoog niveau en valt niet te vergelijken met Japan. We kunnen hier met volle teugen genieten en hebben één advies voor alle mede-expats: ga op verkenning en geniet van zo veel mogelijk verschillende ervaringen.”

 

Laat je inspireren door onze residentieportfolio

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.