RentMore huurappartementen bezoeken in tijden van een pandemie

Na lange tijd in lockdown kunnen we eindelijk onze activiteiten hervatten. Maar hoe pak je huren in tijden van corona precies aan? Een ding staat vast, het verloop van een bezoek aan een appartement zal op een andere manier gebeuren dan in het verleden. Met deze blog bieden we je een kort overzicht van wat je allemaal mag verwachten tijdens een bezoek.

Visiting RentMore apartments in times of a pandemic

Respecteren van voorzorgsmaatregelen

Vanaf 11 mei kan iedereen die op zoek is naar een appartement opnieuw bezoeken vastleggen met RentMore. We willen er ten allen tijde voor zorgen dat de maatregelen tegen het coronavirus worden gerespecteerd en nemen daarom enkele voorzorgsmaatregelen bij een bezoek aan een appartement.

Enkele algemene maatregelen die zowel voor onze medewerkers als voor u als bezichtiger gelden: het vermijden van sociaal contact, respecteren van social distancing (1,5 meter) en de liften met 1 persoon per keer nemen.

 

Maatregelen voor RentMore-medewerkers

Onze medewerkers kunnen niet wachten om u opnieuw te ontvangen voor een bezoek aan onze huurappartementen. Daarom volgen onze medewerkers strikte richtlijnen om uw veiligheid ten allen tijde te garanderen:

  • Het dragen van een mondmasker en handschoenen gedurende het volledige bezoek
  • Het voorzien van van handgels om een veilige binnenkomst van het gebouw te verzekeren
  • Het desinfecteren van het appartement voor en na uw bezoek

 

Maatregelen voor bezichtiger

Indien u een van de volgende klachten ervaart, willen we u vragen thuis te blijven en de afspraak later opnieuw in te plannen.. Mogelijke klachten zijn: hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn en stijging van lichaamstemperatuur.

Heeft u geen van deze klachten dan hebben we enkele voorzorgsmaatregelen voor u opgesteld, namelijk:

  • Als bezoeker draagt u een mondmasker gedurende het bezoek aan het appartement (ter plaatse ter beschikking)
  • Liften bevatten 1 persoon per keer en onze medewerker zal alle knoppen bedienen
  • Medewerkers openen alle deuren en kasten (binnen en buiten het appartement)

 

Na het bezoek

Na elk bezoek zal er voldoende tijd voorzien zijn tussen de afspraken zodat onze medewerkers heel het appartement kunnen ontsmetten.
Bekijk zeker onze video hoe we een bezoek ter plaatse aanpakken.

Virtuele toer

Lukt het u niet om ter plaatse te komen of wilt u liever niet tot het appartement komen, dan biedt RentMore een virtuele toer en afbeeldingen online ter beschikking. Op die manier krijgt u een zeer goed beeld van het appartement maar hoeft u niet ter plaatse aanwezig te zijn. Bovendien biedt een virtuele toer u evenveel details als in het appartement zelf.

Blijf gezond en hopelijk zien we u binnenkort.

Projecten in de kijker

Parc Sény

Een van onze nieuwste projecten is Parc Sény. Parc Sény is gevestigd in een unieke toplocatie in Auderghem, kort bij de snelweg en het Herman Debroux-station.

Bekijk meer
Ernest the Park

Ernest The Park is een uniek project dat deel uitmaakt van een groene driehoek die gelegen is rond de groene privétuin ontworpen door landschapsarchitect Wirtz.

Bekijk meer
Woluwe promenade

Wonen in Woluwe Promenade betekent wonen in een veilige gemeente, omgeven door een groen en vredevolle omgeving. Dit project is gelegen in Woluwe-Saint-Étienne vlakbij de luchthaven.

Bekijk meer

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.