“Wij vonden ons stukje paradijs midden in de grootstad”

Expat in de kijker

Americo Baptista komt uit het Portugese Sintra en huurt samen met zijn vriendin een RentMore-appartement In Universalis Park: “Het is echt de nagel op de kop, exact de plek die we zochten. Bekijk het gerust als een prachtig stukje natuur in het midden van de grootstad. We hebben heel de stad waar voortdurend van alles te doen is. En daar middenin een stukje paradijs om tot rust te komen. Het is heerlijk.”

Universalis Park ligt naast de groene campussen van de VUB en de ULB. Die zijn vlot bereikbaar volgens Americo Baptista: “We wonen dicht bij het metro- en het treinstation. Het is hier echt een ‘chill zone’. Zeker tijdens de pandemie zijn onze tuin en het park erachter van goudwaarde. Als het een beetje mooi weer is, kunnen we naar buiten. In het park is er plaats genoeg om te trainen. Zelfs in deze moeilijke periode beleven we een hele fijne tijd.”

> Bekijk de infofiche over Universalis Park 

 

In het volste vertrouwen

Drie jaar geleden zocht Americo Baptista een appartement in Brussel voor zijn opdracht in de buurt van de Europese Commissie: “Elk bureau dat ik vanuit Portugal belde, weigerde een appartement voor te stellen. Daarvoor wilde ze me eerst in Brussel ontmoeten en controleren of ik wel zou kunnen betalen. RentMore was het enige bureau dat me meteen vertrouwde en ervoor zorgde dat mijn appartement klaarstond toen ik in Brussel arriveerde. Het was belangrijk voor mij dat er meteen wederzijds vertrouwen was. Dat maakt RentMore voor mij heel bijzonder.”

 

> Leer de mensen achter RentMore kennen

 

Nieuwe plek, nog meer comfort

Intussen zette Americo Baptista zijn carrière bij Telenet verder: “Ons eerste RentMore-appartement lag midden in de stad. Dat was extra handig. Want ik deed alles per fiets. We slaagden erin om twee jaar lang alles gedaan te krijgen zonder auto. Maar toen ik van job veranderde, leek het ons leuk om een iets rustigere plek te zoeken. Dankzij Gezabel ontdekten we Universalis Park. Zij had aandachtig geluisterd en wist precies wat we zochten. Want toen we binnenkwamen, voelden we ons meteen thuis.”

 

> Behoud het overzicht dankzij de kaart met alle residenties

 

Alles is en blijft vlot geregeld

Americo Baptista apprecieert dat RentMore proactief helpt om het comfort maximaal te houden: “In mijn eerste appartement had de eigenaar van de ene op de andere dag de regeling voor de nutsvoorzieningen veranderd. Door een misverstand had ik dat helemaal niet meegekregen. Met alle gevolgen van dien: ze sloten de elektriciteit en het water af. Dat was een groot probleem. Maar RentMore snelde meteen te hulp. Dankzij hun interventie was het al heel snel een klein probleem en daarna zelfs helemaal geen probleem meer. (lacht) Ze staan letterlijk klaar om meteen bij te springen. Dat geeft een geruststellend gevoel.”

 

> Laat je inspireren door onze residentieportfolio

 

Warme aanbeveling

Het enthousiasme van Americo Baptista werkt aanstekelijk: “Ik ben echt tevreden over RentMore. Zo tevreden dat ik landgenoten die vanuit Portugal naar hier kwamen, meteen doorverwees naar RentMore. Met succes, want ook zij hebben een appartement waarin ze zich heel goed voelen. Ik blijf het nummer van Gezabel in ieder geval doorgeven. Want ze is echt top in haar vak: ze vindt precies wat mensen zoeken. Absolute aanrader!”

 

> Neem contact op met RentMore en krijg de juiste oplossing voor jouw woonuitdaging

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.