5 goede redenen om als expat voor Antwerpen te kiezen

Wilt u als expat in het buitenland gaan werken? Dan denkt u misschien in de eerste plaats aan bekende Europese steden zoals Parijs, Londen of Brussel, maar ook Antwerpen is een echte wereldstad. Hieronder lijsten we 5 redenen op om als expat voor Antwerpen te kiezen.

Heeft u al besloten dat u naar Antwerpen wilt verhuizen? We geven ook alvast een paar tips voor het vinden van gemeubelde huurappartementen in Antwerpen.

 

Veel werkgelegenheid

Een goede reden om voor Antwerpen te kiezen is het feit dat u er zeker en vast een interessante job zult vinden bij een van de multinationals, KMO’s of de haven. Of kies voor een schitterende carrière in de bloeiende diamantsector van Antwerpen.

Betaalbare appartementen in Antwerpen

In vergelijking met steden zoals Londen of Parijs, is het leven in Antwerpen veel goedkoper. Zo kunt u via ons al vanaf € 1150 per maand een luxe, gemeubeld appartement huren op een toplocatie in Antwerpen. De moderne appartementen hebben een volledig ingerichte keuken met afwasmachine en een koelkast met vriesvak of afzonderlijk vriesvak. Het gebouw heeft bovendien camerabeveiliging, toegangscontrole met badges, een Bringme Box en een inbraakwerende voordeur.

Daarnaast is er een redelijk groot aanbod aan huurappartementen in Antwerpen, u zult dus voldoende keuze hebben. Er zijn bovendien verschillende organisaties, zoals RentMore, die gespecialiseerd zijn in de verhuur aan expats. Zij helpen u graag om een geschikt appartement te vinden.

affordable apartment

Dynamische stad met veel cultuur

Antwerpen is een zeer plezante stad om te wonen en er is altijd wel iets te doen. Het historisch centrum van Antwerpen is zeer gezellig. Het bruist er van de cafés, restaurantjes, winkeltjes, musea en boetiekjes.

Op de Meir kunt u fantastisch shoppen en vanaf het Museum Aan de Stroom (MAS) heeft u een indrukwekkend zicht over de stad. In Brouwerij de Koninck kunt u een leuke, interactieve tour door de brouwerij volgen en als u van lekker eten houdt, dan bent u in Antwerpen absoluut aan het juiste adres.

Daarnaast heeft elke wijk een uniek en eigen karakter. Ontdek hier welke Antwerpse wijk het beste bij u past.

Levendige expatcultuur

In Antwerpen heerst een levendige expatcultuur. Als nieuwkomer in ‘t Stad bouwt u dus vrij eenvoudig een nieuw leven op. Via organisaties zoals internations en Meetup of via facebookgroepen zoals Expats in Antwerp, leert u gemakkelijk nieuwe mensen kennen.

Vibrant expat culture

Centraal gelegen

Antwerpen ligt zeer centraal. Met de wagen bent u zo in Brussel, Gent, Brugge of Luik. Met de Thalys bent u binnen een paar uur in Parijs, de EuroStar brengt u in een mum van tijd naar Londen en ook Amsterdam is niet ver.

Antwerpen heeft bovendien een luchthaven waarvandaan u gemakkelijk naar verschillende bestemmingen binnen Europa vliegt.

 

Gemeubelde appartementen in Antwerpen

Bent u overtuigd van de charme van Antwerpen en zoekt u een appartement in de stad? Bij RentMore zijn we gespecialiseerd in de verhuur van luxe, gemeubelde appartementen in Antwerpen. De voordelen van huren via RentMore:

  • Veel flexibiliteit: we bieden huurtermijnen vanaf 6 maanden en de opzeg is beperkt tot 1 maand.
  • We hebben ruim 20 jaar ervaring in de verhuur van gemeubelde appartementen aan expats. U kunt vertrouwen op onze expertise.
  • Bij ons krijgt u één duidelijke prijs. We werken met een all-in-factuur, zo weet u altijd precies waar u voor betaalt.
  • Als u een appartement huurt via RentMore, dan krijgt u één aanspreekpunt. Hij of zij regelt alles voor u. Bovendien kunt u rond de klok met al uw vragen terecht bij een noodnummer.
  • We kennen de stad en de regelgeving en helpen u graag bij uw administratie als nieuwe inwoner van Antwerpen.

Bekijk hier alvast de beschikbare gemeubelde appartementen in nieuwbouwproject Roosevelt Square. Dit appartementencomplex ligt op wandelafstand van het Centraal Station en het centrum van Antwerpen. Vanuit de stijlvol ingerichte appartementen heeft u bovendien een prachtig zicht over de skyline van de stad.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via e-mail over het laatste nieuws van onze huurappartementen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.